Tacosuppe av rester

Med enkle grep kan restene fra fredagstacoen bli til en ny middag eller en spennende lunsj.

20 min
Middels
Tacosuppe av rester
Tips!

I denne oppskriften kan du tilpasse og endre etter hva du har tilgjengelig og liker. Vær kreativ og prøv deg frem, som regel blir det godt!

Slik gjør du

    1. 1
      Kok opp vann og rør ut buljongterningen i det kokende vannet. Når buljongen er rørt ut, setter du blanding til side.
    2. 2
      Finhakk løk og hvitløk. I en ny kjele varmer du opp 2 spiseskjeer olje. Stek løk og hvitløk til den er myk og blank. Tilsett posen med tacokrydder og stek i ca. 2 minutter. Tilsett buljongvannet, hermetiske tomater og rester av bønner, tomater eller paprika. La blandingen koke i ca. 15 minutter. Smak til.
    3. 3
      Hell den ferdige suppen i skåler og topp med rester av tacokjøttet, ost, rømme, mais og knuste tortillachips.