Tacosuppe m/kylling

Med enkle grep kan taco-restene bli til en ny middag eller en spennende lunsj.

Ingredienser

  • 4 dl Vann
  • 1 Grønnsaksbuljongterning
  • 2 ss Olje til steking
  • 1 Løk Eller rester fra ferdig oppkuttet løk
  • 1 fedd Hvitløk
  • 1 pose Tacokrydder
  • 400 g Hakkede tomater
  • Tortillachips
  • Rester av tacokrydret kylling
  • Rester av paprika, bønner eller tomater
  • Rester av ost, rømme og mais
  • Koriander

Slik gjør du

  1. Kok opp 4 dl vann og rør ut buljongterningen i det kokende vannet. Når buljongen er rørt ut, setter du blanding til side.
  2. Finhakk løk og hvitløk.
  3. I en ny kjele varmer du opp 2 ss olje. Stek løk og hvitløk til den er myk og blank.
  4. Tilsett posen med tacokrydder og stek i ca 2 minutter.
  5. Tilsett buljongvann, hermetiske tomater og rester av bønner, tomater eller paprika. La blandingen koke i ca. 15 minutter.
  6. Hell den ferdige suppen i skåler og topp med rester av tacokrydret kylling, ost, rømme, mais og knuste tortillachips.