Ingredienser
-
0,3
del
Kålrot
-
2
stk
Gulrøtter
-
1
stk
Pastinakk
-
0,5
stk
Sellerirot
-
1
stk
Persillerot
-
0,5
ts
salt
-
Litt pepper
-
3
ss
Olivenolje
-
1
pose
TORO grønnsakssuppe
-
En bunt frisk persille og timian
Slik gjør du
-
Sett ovnen på 220 grader. Skrell og kutt rotgrønnsakene i biter á ca 1-2 cm. Legg i en ildfast form og krydre med salt og pepper. Ha over olje og bland godt. Stek 15-20 minutter til grønnsakene er møre og har litt stekeskorpe.
-
Kok opp TORO grønnsakssuppe med 1 liter vann og la småkoke i 10 minutter.
-
Finhakk frisk timian og persille og rør inn i grønnsakene. Ha grønnsakene i suppeboller og hell den varme suppen over. Kvern gjerne litt pepper over.