TORO Grønnsakssuppe med ovnsbakte rotgrønnsaker

Passer perfekt med MORS flatbrød eller nybakt brød som tilbehør!

Ingredienser

  • 0,3 del Kålrot
  • 2 stk Gulrøtter
  • 1 stk Pastinakk
  • 0,5 stk Sellerirot
  • 1 stk Persillerot
  • 0,5 ts salt
  • Litt pepper
  • 3 ss Olivenolje
  • 1 pose TORO grønnsakssuppe
  • En bunt frisk persille og timian

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 220 grader. Skrell og kutt rotgrønnsakene i biter á ca 1-2 cm. Legg i en ildfast form og krydre med salt og pepper. Ha over olje og bland godt. Stek 15-20 minutter til grønnsakene er møre og har litt stekeskorpe.
  2. Kok opp TORO grønnsakssuppe med 1 liter vann og la småkoke i 10 minutter.
  3. Finhakk frisk timian og persille og rør inn i grønnsakene. Ha grønnsakene i suppeboller og hell den varme suppen over. Kvern gjerne litt pepper over.