TORO original tomatsuppe med pesto- og pastasalat
Bruk TORO supper til å tømme kjøleskapet ditt en gang i uken! Rester av kylling, kjøttdeig, grønnsaker og brød (til krutonger) er supert å putte i suppa!
20 min
EnkelSlik gjør du
- 1Sett over 4 egg til koking. Kok ca 7-8 minutter, eller etter ønske. Bland pasta, pesto, linser og finhakket vårløk. Sørg for at pestoen er skikkelig fordelt. Ha rikelig med urter i salaten og rør godt.Tips!
Denne suppesalaten kan du også forberede dagen før dersom du har en hektisk ettermiddag i vente.
- 2Kok TORO original tomatsuppe med 8 dl vann og 2 dl melk eller fløte. Kok under omrøring i 5 minutter.
- 3Ha den kalde salaten i bunnen av suppebollen og hell den nykokte suppen over. Skrell og del kokte egg og legg i suppa. Vel bekomme!
- 1