Billig hos KIWI

Babyshower-gavene du kan kjøpe hos KIWI

Pampers til kaka, stelleprodukter og smokker. Og ikke glem noe til mor! Her er gavene til festen.

Det blir stadig vanligere å arrangere babyshower for den blivende mammaen, men hva kjøper man egentlig.

Gaver kan være alt fra ting babyen kommer til å trenge i løpet av den første tiden, til gavekort på barnepass eller middager levert på døren i barseltiden.

Og gaven trenger ikke koste mye. En liten lue, et fint kort, et hjemmestrikket teppe eller et kort med fine ord vil bli husket, og det er det som teller.

Ikke glem bleier!

Mange kjøper bleier i forbindelse med en babyshower. Husk å registrere et bleiekort også, så er de vordende foreldrene allerede i gang med sparingen!
Mange kjøper bleier i forbindelse med en babyshower. Husk å registrere et bleiekort også, så er de vordende foreldrene allerede i gang med sparingen! Med KIWIs bleiavtale får du hver andre bleiepakke fra Libero, Pampers og LilleGo' gratis. Har du et gammelt bleiekort der det står hver fjerde, kan dette fortsatt benyttes.

En av de viktigste ingrediensene til en babyshower, og en superfin gave, er den berømte bleiekaka. Avtal på forhånd hvem som tar ansvar for å lage den, eller noe som også er hyggelig: Ta med «ingrediensene» og lag den sammen før den gravide ankommer festen.

Be om et bleiekort i kassa, og få registrert bleiene du kjøper. Hos KIWI er nemlig hver andre bleiepakke med Pampers, Libero og Lille´Go gratis. Om du handler flere pakker på én handletur, får du den billigste gratis. Gjelder kun private husholdninger og kjøp av maks 4 pk. pr. gang. Legg ved bleiekortet i gaven, så har de blivende foreldrene allerede startet en smart innsparing.

Praktiske gaver

Dessuten trenger man alltid praktiske ting den første tiden. På din KIWI-butikk kan du kjøpe smarte gaver til babyshower, for eksempel:

  • Smokker og smokkesnor
  • Tåteflaske og plastskjeer
  • Stelleprodukter
  • Gavekort fra f.eks H&M, så kan foreldrene kjøpe akkurat de babyklærne de har bruk for (gavekort-utvalget varierer fra KIWI-butikk til KIWI-butikk)
  • En liten «kosepakke» til mammaen, for eksempel stelleprodukter, et blad og en mørk sjokolade.

Dette er en babyshower

Fenomenet med å feire mor og barn før fødsel har eksistert i lang tid. Allerede på 1400-tallet i renessansetiden, ble den gravide feiret av familie og venner. Det ble gitt gaver som mat, klær og malerier.

I Viktoriatiden på 1800-tallet var det vanlig å holde te-selskap. På den tiden kunne ikke den gravide være utendørs, da dette ble oppfattet som uanstendig. Det var heller ikke vanlig å fortelle til noen at man var gravid, da dette ikke sømmet seg.

Det var på 1900-tallet at babyshower fikk den formen som vi kjenner i dag. Trenden ble virkelig populær etter babyboomen, som startet etter 2. verdenskrig. Det var mye fattigdom og gavedrysset var kjærkomment for mange.

Kilde: Wikipedia