Tips til årets familieferie

Smarte tips til deg som skal på campingferie med baby

Å dra på campingtur med en baby i familien kan kanskje virke som en utfordring. Men med god planlegging og de riktige tingene i bagasjen, gjør du turen til en hyggelig opplevelse for både store og små.

Før du reiser

Planlegg reisen godt. Med små barn i bilen trenger man ofte flere stopp og pauser. Kanskje det finnes noe spennende dere kan oppleve på veien? Sett et mål og planlegg hvor dere kan stoppe før dere drar av gårde.

Planlegg pakkingen etter hva du har behov for underveis i bilen, og hva du ikke trenger før dere kommer frem. Det kan være lurt å ha en bag med klemmeposer, småsnacks, smokker, en smekke, våtservietter, bleier, bleieposer, et skift og litt leker lett tilgjengelig i bilen.

Hvis barnet blir utålmodig på bilturen kan litt frukt i fruktnettet fra LilleGo’ være vellykket underholdning. Fruktnettet er en praktisk holder for frukt- og grønnsaksbiter som barnet kan holde selv. Det smarte nettet hindrer også at det blir søl og gris i bilen.

Minstemann kan kose seg med LilleGo’s fruktnett når det blir kjedelig i bilen.
Minstemann kan kose seg med LilleGo’s fruktnett når det blir kjedelig i bilen.

Smarte ting til turen

Smekker som enkelt kan skylles av og henges til tørk er geniale på tur. Da holder det med et par stykker som du kan veksle på mellom måltidene.

Easy wipe-smekken fra LilleGo’ beskytter klærne og har en flekkavisende overflate som gjør den enkel å rengjøre. Du finner den i de fleste KIWI-butikker.
Easy wipe-smekken fra LilleGo’ beskytter klærne og har en flekkavisende overflate som gjør den enkel å rengjøre
Easy wipe smekken er laget smekken er laget av 100% økologisk bomull.
Easy wipe smekken er laget smekken er laget av 100% økologisk bomull.

Ta med en tørkesnor, klesklyper og vaskepulver i en liten beholder, så kan du håndvaske tøy underveis om du har behov.

Våtservietter og engangskluter er et must på campingtur for hele familien og kan brukes til mye mer enn bare bleieskift. De er nemlig også supre til å fjerne små flekker på klær, tørke av leker og vaske av bordflater og lignende.

Våtserviettene fra LilleGo’ er merket med miljømerket Svanen og anbefalt av NAAF.
Våtserviettene fra LilleGo’ er merket med miljømerket Svanen og anbefalt av NAAF.

Ta med nok bleier. Det er leit å gå tom hvis det er langt til nærmeste butikk. LilleGo’ bleiepakker inneholder ekstra mange bleier og er kompakt pakket. Du får dermed med deg ekstra mange bleier, uten at de tar opp veldig mye plass.

Bleiene fra LilleGo er merket med miljømerket Svanen og anbefalt av NAAF.
Bleiene fra LilleGo er merket med miljømerket Svanen og anbefalt av NAAF.

Ikke glem bleieposer. De minsker lukten fra bleiene om du ikke får kastet dem med en gang og er også supre til annet småsøppel i bilen og i campingvognen.

7035620026973_A1N1_2400px (1).png
Bleieposene fra LilleGo’ funker utmerket til både bleier og annen søppel

Ta med en hodelykt for å kunne skifte bleier i campingvogna om kvelden eller om natten uten å måtte skru på lyset og vekke de andre. Det er vanskelig å se godt inne i vognen om natten, også om våren eller sommeren.

En stor matte eller et teppe er fint for babyen å leke på. Pikniktepper med plast på undersiden er helt supre. De er lette å holde rene og isolerer godt om det skulle være litt fuktighet i bakken. Husk plaster, sårsalver, smertestillende, temperaturmåler og førstehjelpsutstyr. Det er ikke alltid det finnes en åpen butikk eller apotek i nærheten om uhellet skulle være ute.

Sørg for gode og lettvinte måltider. Lag klar raske og næringsrike måltider i LilleGo’ oppbevaringsbeger til turen. Disse er supre å ha til oppkuttet frukt, snacks, brødskiver. De er også fine til å porsjonere opp grøtpulver. Da trenger du kun å tilsette vann og babyen kan spise rett fra begeret. Ta gjerne med en vannkoker, så kan du enkelt lage babygrøt og varme barnematglass når du har behov for det. Klemmeposer med smoothie fra LilleGo’ er alltid populært og fine å ha på lur, de trenger ikke å oppbevares kjølig.

Dette er fint å ha med på farten.
Dette er fint å ha med på farten.

Her finner du tips til enkel og sunn turmat for hele familien.

 Klemmeposer fra LilleGo’ er fine å ha med på farten. Klemmeposene er økologiske og merket med Debio og EUs økologimerke
Klemmeposer fra LilleGo’ er fine å ha med på farten. Klemmeposene er økologiske og merket med Debio og EUs økologimerke

Hver andre bleiepakke gratis

Med KIWIs bleieavtale får du hver andre bleiepakke fra Libero, Pampers og LilleGo’ helt gratis hos KIWI. Om du handler flere pakker på én handletur, får du den billigste gratis. Gjelder kun private husholdninger og kjøp av maks 4 pk. pr. gang. Alt du trenger er KIWIs bleiekort. Spør etter bleiekortet i kassa neste gang du handler.