Bleieavtalen og Bind- og tampongavtalen er nå en del av KIWI PLUSS

Vi har gjort det enda enklere for deg å spare penger når du handler hos KIWI. Nå er Bleieavtalen og Bind- og tampongavtalen en del av KIWI PLUSS. Du trenger ikke lenger avtalekortet, men får nå som KIWI PLUSS-kunde automatisk 50 % Trumf-bonus på hver eneste pakke.

Vi ønsker fremdeles å bidra til at kundene våre får en enklere og mer sparsommelig hverdag. Bleieavtalen og Bind- og tampongavtalen har stadig fornyet og forbedret seg gjennom årene, og 4. desember 2023 ble de igjen enda bedre.

Da ble nemlig begge avtalene en del av KIWI PLUSS, og du slipper å bruke avtalekortet i kassen, noe som gjør det enda enklere å spare penger. Du får 50 % Trumf-bonus på hver eneste pakke med bleier, bind, tamponger og truseinnlegg du handler hos KIWI automatisk inn på Trumf-kontoen din. Det eneste du må gjøre er å være medlem av Trumf og ha aktivert KIWI PLUSS.

➥ Bli Trumf-medlem her

➥ Bli KIWI PLUSS-kunde her

Som KIWI PLUSS-kunde kan du spare bonus på følgende måter:

  • Med registrert bankkort i Trumf
  • Med digitalt Trumf-kort i KIWI PLUSS-appen eller Trumf-appen
  • Med fysisk Trumf-kort
  • Midlertidig digitalt Trumf-kort som kunde får ved enklere innmelding i KIWI PLUSS

Kort om Bleieavtalen og Bind- og tampongavtalen i KIWI PLUSS
________________________

50 % Trumf-bonus uten avtalekort

Alle KIWI PLUSS-kunder får automatisk 50 % Trumf-bonus på hver eneste pakke bleier, bind og tamponger. Bonusen gjelder for private husholdninger.

Bruk bonusen enkelt ved neste handel

Aktiver bonusen din raskt og enkelt i KIWI PLUSS-appen og bruk den neste gang du handler. Da blir bonusen automatisk trukket fra sluttsummen neste gang du handler hos KIWI.

Bonus rett inn på din Trumf-konto etter handelen

 Betaler du med et bankkort registrert i Trumf, trenger du ikke å skanne det digitale eller det fysiske Trumf-kortet. Registrer din bankkonto enkelt i KIWI PLUSS-appen eller på Din side

Digitalt Trumf-kort i KIWI PLUSS-appen 

 Dersom du betaler med mobiltelefon, smartklokke eller kredittkort, må du skanne Trumf-kortet ditt før du betaler. Digitalt Trumf-kort finner du i KIWI PLUSS-appen og skannes i skanneren som står ved siden av betalingsterminalen.