Ola Perssons kaffeskole

Hvor mange av disse kaffedrikkene har du smakt før?

Master Barista Ola Persson

Master barista Ola Persson er en av verdens mest ettertraktede baristaer. Han har over 20 års erfaring som kaffeekspert, og reiser til daglig verden rundt som Master Barista og utvikler for Nestlé. Her får du Master Barista Ola Perssons beste oppskrifter på friske og gode kaffedrikker du kan lage hjemme helt selv.

Espresso Mojito

Espresso mojito er en forfriskende tørsteslukker. Frisk mynte kombinert med mørkbrent Azera espresso gir en god og smakfull kaffedrikk du kan nyte på late sommerdager. Du finner oppskriften her.

 

Dalgona-kaffe

Dalgona-kaffe gikk som en farsot på sosiale medier tidligere i år, og det er det god grunn til. Dalgona-kaffe lages med kun tre ingredienser: NESCAFÉ Gull, sukker og melk, og kan lages både med varm melk eller med kald melk og isbiter. Også denne trendy kaffen kan lages med plantebasert melk. Du finner oppskriften her.

Dalogna-kaffe: Kaffen som trender over hele verden
Dalogna-kaffe: Kaffen som trender over hele verden

 

NESCAFÉ Ginger mojito

Velsmakende kaffedrikk med ingefær og lime som gir energi og forfrisker. Servér som apertif eller som en forfriskende avslutning på middagen. Du finner oppskriften her.

 

NESCAFÉ Gresk frappé

En klassiker som passer godt på en varm sommerdag. Denne varianten ble oppfunnet i Thessaloniki i mangel på varmt vann. Flaks, sier vi. Enkelt å lage, enda enklere å nyte. Du finner oppskriften her.

 

NESCAFÈ Frappé med kald skummet melk

En deilig, iskald frappé med kaldt skummet melk sier vi aldri nei takk til. Superenkelt å lage og perfekt å nyte i sommervarmen! Du finner oppskriften her.

 

NESCAFÉ Tropicana

En skikkelig oppkvikker! Denne tropoiske kaffedrikken smaker av frisk ananas og deilig vanilje. Et velsmakende innslag før, eller etter et godt måltid. Du finner oppskriften her