Her finner du alt du trenger til en rimelig og trygg barnehagestart

LilleGo' er det rimeligste alternativet til barneartikler.

Å starte i barnehagen kan fort blir dyrt, når du plutselig trenger dobbelt opp av det meste. Med småbarnsserien LilleGo’ får du imidlertid en trygg og rimelig start – sjekk våre mest populære produkter her.

LilleGo’ er KIWIs egen serie av artikler til barn og baby. Produktene i serien er anbefalt av Norges Astma- og allergiforbund, Svanemerket og inneholder FSC-sertifisert papir. Se alle merkeordningene for LilleGo-serien.

Enda bedre bleier

LilleGo produkter.png
LilleGo'-bleiene finnes i syv ulike størrelser

Når man skal ha på seg noe 24 timer i døgnet er det en viktig egenskap at det både er behagelig og har en god passform. Bleiene fra LilleGo’ har en god absorbsjonsevne og er laget av materiale som puster. Bleiene passer like godt til lek som til søvn, og i tillegg selges de til en utrolig god pris. Bleiene finnes i ni forskjellige kategorier, fra LilleGo’ Mini for de minste, til LilleGo’ buksebleie XL til de store barna. Bleiene er utstyrt med lekkasjesperre og har en superabsorberende kjerne med mykt toppsjikt som holder barnets hud tørr og trygg.

Bleiene er laget av pustende materiale som er dermatologisk testet. På den måten kan du være trygg på at du tar gode valg for barnet ditt og deg.

Bedre bleier med ny teknologi

LilleGo’-bleiene ble denne sommeren relansert med flere oppgraderinger til glede for både store og små. Det er blant annet lagt inn våtindikator i de minste bleiene (mini og midi), som viser om babyen har tisset i bleien og hvor mye. Indikatoren endrer farge fra gul til blå slik at du enkelt kan se når det er på tide å skifte bleie.

I tillegg er alle bleiene oppgradert med ny kanalteknologi. Denne hjelper til med å fordele urinen ut i kjernen, slik at bleien føles enda tørrere for barnet. 

 Parfymefrie og tilpasset sensitiv hud

LilleGo’ våtservietter inneholder 64 stk og er skånsomme mot huden
LilleGo’ våtservietter inneholder 64 stk og er skånsomme mot huden

Å ha barn kan være en grisete affære, men det er ikke alltid man har tilgang på vaskefat og vann. Da er det viktig å ha nok våtservietter tilgjengelig til å tørke klissete hender, sø kinn og til bleieskift.

Er det noe som det går mye av når man har små barn, er det våtservietter. I tillegg til å være rimelige er våtserviettene fra LilleGo’ er dermatologisk testet og dokumentert egnet for sensitiv hud, som små barn har.  Kjekt å ha i stellebagen, barnehagesekken eller i vesken når minsten skal i barnehagen.

Lillego klemmeposer

Klemmeposer med frukt- og grøtsmoothier
LilleGo' lemmeposer med frukt- og grøtsmoothier

Klemmeposer er supre å ha i bleiebagen eller i trillevognen når de minste trenger litt ekstra påfyll. Klemmeposene består av fruktsmoothies, frukt og grønt-smoothies og yoghurt med fruktsmoothie. Alle posene er laget med 100 prosent økologiske produkter.

Hver andre bleiepakke gratis

Med KIWIs bleieavtale får du hver andre bleiepakke fra Libero, Pampers og LilleGo’ helt gratis hos KIWI. Om du handler flere pakker på én handletur, får du den billigste gratis. Gjelder kun private husholdninger og kjøp av maks 4 pk. pr. gang. Alt du trenger er KIWIs bleiekort. Spør etter bleiekortet i kassa neste gang du handler.