Julegavetips - enkelt og greit

Julegavetips til mor, far, besteforeldre, store og små barn

Alle gavene kan kjøpes i din lokale KIWI-butikk og koster (med ett unntak) under 200 kroner per stykk.

Stappfulle kjøpesenter, lange køer og dårlig tid. Dette er et kjent fenomen i desember.

Og hva skal man egentlig gi familie og venner til jul i år? 

Slapp av. Vi har samlet sammen noen julegavetips til deg. Og det beste er at alt kan kjøpes i din lokale KIWI-butikk. Enkelt og greit! 

Julegavene til besteforeldre

De fleste setter pris på god sjokolade og kaffe. Eller hva med å fylle en hel kurv med mat fra din lokale KIWI-butikk og gi til besteforeldre? 

Har du en bestemor eller bestefar som liker å trimme hjernen med Sudoku og kryssord? I bladhylla på din lokale KIWI-butikk finnes det magasiner for enhver smak.

Det kan være ekstra koselig å gi bort noe som er selvlaget, og det er mange besteforeldre der ute som vet å sette pris på det. Her er våre tips: 

Julete med appelsin og vanilje
Julete med appelsin og vanilje

Julegavene til mor

Hos KIWI finner du et stort utvalg ulltøy og undertøy fra Pierre Robert. En sporty mamma ønsker seg kanskje en treningstrøye, et sjerf eller en topp i merinoull. Det samme merket har også et stort utvalg undertøy og sokker – noe en mor sjelden får nok av.

Ansiktskremer, bodylotion og håndkremer er bruksting de fleste alltid trenger. I kosmetikkhylla på KIWI finner du garanter noe mor (og bestemor, far og tenåringene) vil ha.

Har du en mor som ønsker seg klær, men er så kresen at hun er umulig å shoppe til? Hos KIWI kan du kjøpe en mengde gavekort, også til butikker som for eksempel H&M. Gavekort er en sikker vinner!

Kosmetikkhylla hos KIWI bugner av produkter som kan pakkes inn og legges under treet.
Kosmetikkhylla hos KIWI bugner av produkter som kan pakkes inn og legges under treet.

Julegavene til far

Det er ikke en veldig fantasifull gave, men alle fedre trenger nye sokker og boksere. Du trenger ikke å reise lengre enn til din nærmeste KIWI-butikk for å finne kule og behagelige varianter.

Trenger far noe å underholde seg med i juledagene? Hos KIWI kan du kjøpe tegneseriebøker, magasiner og pocketbøker. Kanskje Pondus-boken er noe for din pappa? (koster 306 kr) Butikkene selger også gavekort fra blant annet Netflix, iTunes og Spotify.

Julegavene til store barn 

Alle blir glade for gavekort. Da får man nesten akkurat det man ønsker seg, uansett. KIWI har et stort utvalg gavekort fra klesbutikker, sportsbutikker, iTunes, Netflix og Spotify.

Ta et dypdykk i bladhylla på KIWI. Der finnes det noe for barn og voksne i alle aldre. Juleboka til Nemi kan kanskje være noe for den eldste jenta?

Julegavene til mindre barn 

Trelagsprinsippet og ull er kjente begrep for alle småbarnsforeldre. Ulltøy står kanskje ikke først på ønskelista hos de minste, men foreldrene setter garantert pris på gaven. Hos KIWI får du ullundertøy og –sokker til de yngste. 

Også iPad-generasjonen vet fortsatt å sette pris på papir. Hva med å innføre en tradisjon med de klassiske juleheftene i hjemmet? Mange KIWI-butikker selger også barnefilmer på DVD.  

Julegaven til din firbeinte venn

Så klart har vi ikke glemt familiens aller beste venn! I tillegg til at du får kjøpt noe spiselig til hunden hos KIWI, kan du også glede ham med hjemmelaget hundekjeks. Sjekk ut denne oppskriften, da vel: