Julegavetips - enkelt og greit

Julegavetips til mor, far, besteforeldre, store og små barn

Alle gavene kan kjøpes i din lokale KIWI-butikk og trenger ikke koste skjorta. Velg mellom ulike gavekort, noe godt til kaffen, myke klær fra Pierre Robert, gode hudkremer og mye mer!

Stappfulle kjøpesenter, lange køer og dårlig tid. Dette er et kjent fenomen for de fleste av oss i desember. Og hva skal man egentlig gi familie og venner til jul i år, år de fleste har det de trenger? 

Ta det med ro Vi har samlet julegavetipsene til deg - og det beste er at alt kan kjøpes i din lokale KIWI-butikk. Enkelt og greit gaver du kan ta med på din neste handletur.

Julegavene til besteforeldre

De fleste setter pris på god sjokolade og kaffe. Hva med å fylle en hel kurv med mat fra din lokale KIWI-butikk og gi til besteforeldrene? 

Har du en bestemor eller bestefar som liker å trimme hjernen med Sudoku og kryssord? I bladhylla i din lokale KIWI-butikk finnes det en rekke magasiner for enhver smak.

Det kan være ekstra koselig å gi bort noe som er selvlaget, og det er mange besteforeldre der ute som vet å sette pris på det. Her er noen av våre beste tips: 

Julete med appelsin og vanilje
Julete med appelsin og vanilje

Julegavene til mor

I KIWI finner du et stort utvalg ulltøy og undertøy fra Pierre Robert. En sporty mamma ønsker seg kanskje en treningstrøye, et sjerf eller en topp i merinoull. Det samme merket har også et stort utvalg undertøy og sokker – noe en mor sjelden får nok av.

Ansiktskremer, bodylotion og håndkremer er bruksting de fleste stadig trenger. I kosmetikkhylla i KIWI finner du garanter noe mor (og bestemor, far og tenåringene) vil ha.

Har du en mor som ønsker seg alt og ingenting, men er så kresen at hun er umulig å shoppe til? I KIWI kan du kjøpe en mengde gavekort, også til tjenester som for eksempel Netflix. Gavekort er en sikker vinner!

Kosmetikkhylla hos KIWI bugner av produkter som kan pakkes inn og legges under treet.
Kosmetikkhylla hos KIWI bugner av produkter som kan pakkes inn og legges under treet.

Julegavene til far

Det er ikke en veldig fantasifull gave, men alle fedre trenger nye sokker og boksere i blant. Du trenger ikke å reise lengre enn til din nærmeste KIWI-butikk for å finne kule og behagelige varianter, i alle størrelser.

Trenger far noe å underholde seg med i juledagene? I KIWI kan du kjøpe tegneseriebøker, magasiner og pocketbøker. Butikkene selger også gavekort fra blant annet Filmweb, iTunes og Spotify.

Julegavene til store barn 

Også barn og tenåringer kan ha stor glede av gavekort. KIWI har et stort utvalg gavekort fra klesbutikker, sportsbutikker og strømmestjenester.

Ta et dypdykk i bladhylla i KIWI. Der finnes det noe for barn og voksne i alle aldre. Et par-tre magasiner kan kanskje være noe for de eldste barna? På den måten har de også noe å kose seg med i romjula.

Julegavene til mindre barn 

Trelagsprinsippet og ull er kjente begrep for de fleste småbarnsforeldre. Ulltøy står kanskje ikke først på ønskelista hos de minste, men foreldrene setter garantert pris på gaven. I KIWI får du ullundertøy og ullsokker til de yngste. 

Julegaven til din firbeinte venn

Selvsagt har vi ikke glemt familiens beste venn! I tillegg til at du får kjøpt hundemat og hundesnacks i KIWI, kan du også glede den firbeinde med for eksempel hjemmelaget hundekjeks. Sjekk gjerne ut denne oppskriften: