Enkle og smakfulle middager i førjulstiden

Bilde av juletallerken av julepølse og medisterkaker.

I den hektiske førjulstiden er det viktig å puste ut, sette på rolig musikk og lage en god og smakfull middag, til deg selv eller familien. Her er tre enkle oppskrifter.

Førjulstiden kan være veldig hektisk. Det allerede litt stressende hverdagslivet får en ny dimensjon med forberedelser og pynting, juleavslutninger og handling av gaver. Midt i dette virvaret av gjøremål er det viktig å ta seg tid til å puste ut. 

Å lage mat kan være en terapeutisk aktivitet, og disse enkle oppskriftene gir deg sjansen til å senke skuldrene og nyte prosessen. Julemat sprer juleglede, og med medisterkaker og julepølse av høy kvalitet fra Gilde, blir middag enda enklere. 

julepølse-+-medisterkake-1280x720 (1).jpg

Fra klassiske juletallerkener til kreative variasjoner med friskt tilbehør – disse enkle rettene gir deg pusterom, uten at det går utover smaken. Sett på julemusikk eller en podkast, og pust ut. Her er tre enkle og smakfulle middager med smaken av jul: 

  1. Medisterkaker med friskt tilbehør

2.jpg

Gi medisterkakene en ny vri med frisk salat med eple og syltet fennikel. En kombinasjon av søtt, syrlig og krydret som garantert vil begeistre ganen.

  1. Enkel juletallerken

1.jpg

En klassisk juletallerken med medisterkaker og julepølse, servert med mandelpotetpuré og tyttebærsaus. Enkelt, smakfullt og bringer julestemningen til middagsbordet.

  1. Pytt i panne med smak av jul

3.jpg

Utnytt grønnsaksrester og lag en deilig pytt i panne med smak av jul. Dette er en kreativ måte å redusere matsvinn på samtidig som du lager en smakfull rett.

Disse oppskriftene gir deg muligheten til å lage en god middag med minimal innsats, slik at du kan nyte førjulstiden uten at det går utover smaken. Prøv dem, og julestemningen vil garantert spre seg rundt middagsbordet!