Lunsj- og matpakketips

Forny lunsjen med saftige rundstykker fra Bakehuset

Rundstykker fra Bakehuset

La lunsjen bli et av dagens høydepunkt! Med rundstykker som holder seg saftige, og gode påleggskombinasjoner, kan du enkelt gjøre matpakken ekstra fristende.

Lunsj må vi alle ha, og for svært mange er det fortsatt matpakke som gjelder. I kategorien små brødvarer fra Bakehuset finner du to-pakninger med ulike rundstykker som er perfekte til både lunsj og matpakke, eller hvis du blir sulten på farta. 

Nyheten Gulrotstykker 2-pk. er sammenbakte, saftige rundstykker med gulrot. De er halvgrove (30 prosent) og dekorert med valmuefrø og sesam som gir en nøtteaktig og god smak. Grove Kornstykker 2-pk. er 55 prosent grovt og nøkkelhullmerket, og Halvgrove Sesamstykker 2-pk. har en grovhetsprosent på 34 og er dekorert med sesamfrø. Alle de tre rundstykkene selges i emballert to-pakning.

Har du pålegg i kjøleskapet på jobb, kan du kjøpe med deg ferske rundstykker i din lokale KIWI-butikk, så har du en saftig og smakfull lunsj på 1-2-3. (Rundstykkene finnes dessverre ikke i Nord-Norge.)

Trenger du inspirasjon til toppingen? Her er tre gode påleggskombinasjoner! 

1. Sandwich med salami og eple

BAKEHUSET_1408_Sambakt topack rundstykker__5.JPG

Søtt og salt er som mange har oppdaget en herlig kombinasjon - også i lunsjen. Legg et lag smøreost i bunnen, topp med favorittsalamien og skivet eple, så har du et lite måltid som både er kremet, salt, søtt og sprøtt! Hva mer kan man ønske seg? 

Tips! Bruker du ikke opp hele eplet? Skjær resten i skiver og dryss på litt kanel, så har du en enkel, liten dessert.

2. Sandwich med aioli, kylling og paprika

BAKEHUSET_1408_Sambakt topack rundstykker_.JPG

Start med et lag aioli, legg på crispisalat, hvitost og kyllingpålegg. Topp med paprika til slutt, så har du en frisk og god sandwich med mye smak. 

Tips! Du kan også bruke opp middagsrester og ha skivet kyllingfilet i sandwichen, for en ekstra mettende og proteinrik lunsj. 

3. Brunost og bær

BAKEHUSET_1408_Sambakt topack rundstykker__3.JPG

Noen dager har man lyst på noe søtt, og i stedet for å ty til sukkerholdige pålegg kan du skjære opp bær eller frukt å ha på rundstykkene. Brunost med rørte bringebær er en klassiker, skivet jordbær er også godt og friskt. 

Tips! Er du ikke så glad i brunost? Prøv peanøttsmør eller brie i stedet, begge deler smaker godt med søte bær.