KIWI gratulerer alle mødre

4 frokoster til morsdagen

Det skal ikke mye til for å glede mor, og en god frokost kan være akkurat det hun ønsker seg.

Du vet vel at det er morsdag søndag 12. februar? Hvis du har lyst til å gjøre noe ekstra hyggelig for en mor du kjenner og er glad i, bør du lese disse supre tipsene.

En god frokost på senga er nemlig noe absolutt alle setter stor pris på. Her er flere frokostvarianter som du kan velge blant, for å glede personen du ønsker å glede.

Kjøleskapsgrøt med hasselnøtt- og kokosgranola

Kjøleskapsgrøt-kopi.png

Kjøleskapsgrøt lages kvelden før, og gir en bra start på dagen. Havregryn er rent fullkorn, og dermed mer mettende enn mange andre frokostalternativer. Kjøleskapsgrøt har fiber, proteiner og umettet fett. Du kan også legge til dine favoritter innen bær, syltetøy, peanøttsmør og nøtter. 

Se oppskrift her

Fristende bananvafler

bananvafler.png

Vafler med banan er en digg frokost, som virkelig bidrar til hverdagskos. Ta på den klassiske toppingen som rømme og syltetøy, eller ta på litt vaniljekesam, banan, honning og friske bær. Disse har nytelse-garanti. 

Se oppskrift her

Choco espresso-smoothie med havre og banan

kaffesmoothie.png

Få en sunn og oppkvikkende start på dagen med kaffesmoothie laget av banan og havre! Denne smakfulle smoothien kan stå alene som en litt lettere frokost, være en frokost på farten eller være en del av et større frokostmåltid.   

Se oppskrift her

Enkle, eltefrie rundstykker med havregryn

eltefrie rundstykker cropped.jpg

Rundstykker er perfekte som både frokost, lunsj og kvelds. Havregryn bidrar til saftighet og god smak på disse veldig enkle rundstykkene med få ingredienser. Og hvis det blir for mange? Frys dem ned og nyt dem senere, da vel! 

Se oppskrift her 

Bestill kaker på nett - hent hos KIWI

Nå kan du enkelt bestille din favorittkake på raskekaker.no og få den raskt levert i din lokale KIWI-butikk. Bestill til dagen etter, eller opptil 30 dager i forveien. 

Kakene bakes i et av Bakehusets lokale konditorier, fra Larvik i sør til Trondheim i Midt-Norge.