Kom deg ut i påsken med DNTs beste tips

Skal du være hjemme i påsken, eller drømmer du om ski og hytteliv på fjellet? KIWI er stolt samarbeidspartner med Den Norske Turistforening, og oppfordrer deg til å bli med ut i påskeferien, uansett hvor du er.

Her får du DNTs beste tips til turer og aktiviteter i påsken. 

Disse betjente hyttene er åpne i påsken

DNT har 580 hytter og 4300 kilometer merkede vinterruter som står klar for å ta i mot deg. Det kan være utfordrende å få en oversikt over alle de betjente hyttene som har påskeåpent, men frykt ikke, DNT har laget en praktisk hytteoversikt for påsken 2024. Finn din påskehytte her.

Fra hytte til hytte – slik gjør du det

Drømmer du om en skitur fra hytte til hytte i vinterfjellet, men er usikker på hvordan du gjør det? DNT gir deg nyttige tips og råd til planlegging og gjennomføring av turen. Les mer om hytte til hytte-tur i fjellet her

To personer som går på ski i fjellet
Skal du gå fra hytte til hytte i påsken, er planlegging en viktig del av forberedelsene.

Reis kollektivt til påskeferien

Mange tenker ikke over at påskens store hytteturopplevelse ofte bare er en buss- eller togtur unna. Med kollektivtransport er du mer fleksibel og kan avslutte turen et annet sted enn der du startet.
Les mer om hvor og hvordan du kan reise kollektivt til påskeferien her.

Åtte ting du kan gjøre hjemme i påsken

Skal du være hjemme i påsken? For de aller fleste av oss er det gode turmuligheter kort vei fra husveggen. Her får du friluftsekspertenes beste råd til kortreiste, alternative påskeopplevelser ute. Les mer om ting du kan gjøre i påsken her.

Husk noe godt i matpakken

Enten du skal på kort eller lang tur, er det viktig med noe godt i matpakken. God turmat som gir deg og turfølget påfyll med energi som varer turen ut. Trenger du inspirasjon til turmaten? Vi har samlet våre beste oppskrifter og tips her.

Kakao med appelsin
Prøv kakao på lettmelk, med en skvis appelsin!

 

God påske!