INFORMASJON TIL ANSATTE

KIWI lanserer tre nye digitale løsninger for deg som ansatt!

Her er informasjon om tilgang til digitale verktøy for deg som er ansatt i KIWI, som Vi er KIWI-appen, Quinyx, KIWI Spill, minside m.m.

For å laste ned gå til ansatt.kiwi.no fra mobilen og trykk på «Last ned KIWI Ansatt». Etter at appen er lastet ned logger du inn i appen ved å benytte brukernavn og passord som du satt når du aktiverte din NANO-konto.

Det er også mulig å logge seg inn direkte på ansatt.kiwi.no fra pc eller mobil uten å laste ned appen til telefonen.

VI ER KIWI-APPEN

Vi er KIWI er vår app for toveiskommunikasjon. Her kan du som ansatt i KIWI kommunisere med dine kollegaer. I tillegg vil du finne nyttig informasjon fra din butikksjef og fra KIWI sentralt. Det blir jevnlig lagt ut nyheter og kampanje- og vareinfo som kan være nyttig for deg i din jobbhverdag. Du finner også drift og rutiner, i tillegg til lenker til andre nyttige verktøy.

Som nyansatt får du tilsendt SMS med informasjon om appen etter at du har aktivert din NANO-konto. Merk at det kan ta noe tid fra du har aktivert NANO-kontoen til du får SMS-en.

Dersom du har iPhone og må laste ned appen på nytt, og du ikke har lenken fra SMS-en lenger, kan du bruke denne lenken:
https://kiwi.relesysapp.net/native


Eller du kan benytte denne QR-koden.


Dersom du har Android-telefon kan du søke opp «Vi er KIWI» i Google Play.

KIWI SPILL

Egen app som inneholder små spill som gir nyttig læring for deg som KIWI-ansatt. Test dine kunnskaper på PLU-koder, og konkurrer mot andre om høyeste poengsum.


KIWI Spill lastes ned fra KIWI Ansatt. Starter du KIWI Spill fra KIWI Ansatt slipper du å logge inn på nytt. Det også mulig å spille fra pc, logg da inn på ansatt.kiwi.no og start KIWI Spill fra nettsiden.

QUINYX

Egen app som viser timelister og ledige vakter i din butikk. Her kan du også legge inn ønsker om ferie. Appen kan du laste ned via Vi er KIWI-appen ved å gå på «Mine verktøy». Du kan også laste ned Quinyx fra App Store eller Google Play. Før første pålogg må man klikke på «Innstillinger» og deretter søke opp og velge «NG KIWI». Du logger inn med din NANO-konto.

JEG FÅR IKKE TIL - HVA GJØR JEG?

Dersom du har problemer, tar du kontakt med din butikksjef. Dersom dere sammen ikke klarer å løse dette kan din butikksjef kontakte KIWI Servicekontor.
Har du ikke aktivert din NANO-konto, og har du ikke tilgang til aktiveringslinken, se kiwi.no/nano/sms for nærmere informasjon.