Gjetter de hvilken som er plantebasert?

Her er årets nyheter fra Hennig-Olsen! Hva mener smakspanelet vårt?

Is hører sommeren til. Sjekk hva KIWIs smakspanel mener og se hvilke andre nyheter du finner i is-disken denne sommeren!

Hennig-Olsen gjør sitt for at våren og sommeren skal bli spennende, for iskremprodusenten kommer med flere nyheter og noen hyggelige gjensyn. En av dem er til og med plantebasert. Slik gikk det da smakspanelet vårt smakte på noen av årets is-nyheter fra Hennig-Olsen:

Årets nyheter fra Hennig-Olsen

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og sola begynner å titte frem som fullt. Hva passer vel derfor bedre enn noen smakfulle nyheter fra is-disken? Disse finner du i din nærmeste KIWI-butikk: 

Idyll Plantebasert Salt Karamell på pinne.

Plantebasert iskrem er blitt stort de siste årene, og Hennig-Olsen fortsetter den plantebaserte idyllen med Idyll Plantebasert Salt Karamell på pinne. Dette er en salt karamell-is med salt karamellsaus og vegansk sjokoladetrekk med crispkuler.

Sandwich med browniekjeks og salt karamells.

Nå får du iskremfavoritten Sandwich med browniekjeks og salt karamellsaus. En herlig 6-pakning for hele familien.

Créme pistasj består av fløyelsmyk pistasj-fløteis med pistasjsaus og salt pistasjnøtt krokan.

Det er også kommet en nyhet i Crème-serien. Créme pistasj består av fløyelsmyk pistasj-fløteis med pistasjsaus og salt pistasjnøtt krokan. Perfekt når du vil kose deg litt ekstra.

Friskis Fersken.

På varme dager kan det kanskje friste med en frisk fruktis. Da bør du prøve Friskis Fersken. Dette er en fersken-is bestående av 18 prosent frukt, dyppet i et syrlig fruktistrekk. Liker du fersken i smågodthylla, er dette isen for deg! Isen er helt melkefri og inneholder kun 49 kalorier.

Kroneis med Hennig Olsen sin egen smakfulle krokan.

Alle elsker Krone-is fra Hennig-Olsen. Nå kommer også iskremen med deres egen smakfulle krokan. Prøv denne 6-pakningen, perfekt å ta med hjem eller på stranden i sommer.

Svalbar er en peanøtt-is med karamellsaus og salte peanøtter.

I år får vi også et gledelig gjensyn med Svalbar. Dette er en ettertraktet peanøtt-is med karamellsaus og salte peanøtter. Isen var sist på markedet i 2003, og det vil garantert glede mange at den er tilbake i is-disken.

Sjokokirsj er en balansert vaniljeis med deilig kirsebærsaus og sjokoladetrekk.

Hele Norge har savnet Sjokokirsj. Sjokokirsj er en balansert vaniljeis med deilig kirsebærsaus og sjokoladetrekk, og er en av Hennig-Olsen sine aller mest etterspurte klassikere. Nå er den endelig tilbake.