Grillet frukt med honningkrem og frosne bringebær

Grillet frukt med honningkrem og frosne bringebær er en frisk og enkel dessert.

Ingredienser

Dette trenger du

  • 0,8 dl honning
  • 0,5 ts salt
  • 2,5 dl kremfløte
  • 2 ts sitronsaft
  • 3 dl frosne bringebær

Til servering

  • 4 stk nektariner eller fersken, delt i to
  • 2 klaser druer
  • 2 stk epler, delt i to

Slik gjør du

  1. Kok honning til gyllen karamell. Når boblene er like store som femkroner, er den klar.
  2. Tilsett salt, hell forsiktig i fløte og sitronsaft. Gi den et oppkok, visp godt og avkjøl.
  3. Grill frukten et par minutter på hver side, til den er varm og myk.
  4. Visp den kalde kremen fluffy for hånd, rett før servering.
  5. Server med grillet frukt og frosne bringebær i dype tallerkener.