Ingredienser
Julelefse
-
8
stk
lefser/ lomper
-
100
g
edamerost
-
1
pakke
ribberull
-
2
ss
Sennep
-
Timian
-
0,3
Rødkål (eller pakke ferdig)
-
2
stk
vårløk
-
2
stk
Klementiner
Slik gjør du
-
Skjær kål i tynne skiver eller bruk ferdig rødkål (må siles), finhakk
vårløk og del klementiner i båter. Bland alt godt sammen.
Fordel sennep på lefsene eller lompene. Rasp over ost på 4 av
lefsene/lompene. Fordel ribberullen over. Dryss over kål - og
klementinblandingen. Klipp over litt timian.
-
Legg de andre 4
lefsene på som et lokk. Stek i varm panne over ilden eller hjemme
på komfyren. Snu dem nå og da. Osten skal smelte, og lefsene skal
bli litt gylne. Når det er klart, bruker du en pizzaskjærer og lager et
kryss. Lettere å spise stykkevis!