Lefse med edamer, ribberull og sennep

Et slags varmt smørbrød for kalde vinterdager.

20-40 min
Middels
Lefse med edamer, ribberull og sennep

Slik gjør du

    1. 1
      Skjær kål i tynne skiver eller bruk ferdig rødkål (da må du sile ut vdæsken). Finhakk
      vårløk og del klementiner i båter. Bland alt godt sammen. Fordel sennep på lefsene eller lompene. Rasp over ost på fire av lefsene/lompene. Fordel ribberullen over. Dryss over kål og klementinblandingen. Klipp over litt timian.
    2. 2
      Fordel sennep på lefsene eller lompene. Rasp over ost. Fordel ribberullen over. Dryss over kål og klementinblandingen. Klipp over litt timian.
    3. 3
      Legg de andre fire lefsene på som et lokk. Stek i varm panne over ilden eller i an panne på komfyren. Snu dem ofte så de ikke brenner seg. Osten skal smelte, og lefsene skal bli litt gylne.
    4. 4
      Skjær de enklest opp i spiseklare biter med en pizzaskjærer. Lage et kryss for å dele de. Server.