Leverpostei på grovt brød med søtsyrlig agurksalat

Enkel og god skive med leverpostei som er lett å ta med på tur.

20 min
Middels
Leverpostei på grovt brød med søtsyrlig agurksalat

Slik gjør du

  1. Leverpostei på grovt brød

    1. 1
      Skjær agurk i tynne skiver med en ostehøvel eller med mandolin.
    2. 2
      Legg skivene i en bolle. Strø over salt og bland godt sammen. Legg noe over, f.eks. et fat eller en mindre bolle. La stå i 30 min.
    3. 3
      Bland sammen eddik, vann, sukker, hvit pepper og persille. Rør alt sammen
      til sukkeret har smeltet.
    4. 4
      Hell blandingen over agurken og la den stå kjølig i en time i kjøleskapet. Ta med agurksalaten på tur i
      en boks.
    5. 5
      Når det er tid for å spise, fordeler du bare leverposteien på skivene og topper med agurksalat.