Ingredienser
Eggesandwich
-
4
skiver
godt brød
-
1
egg
-
1
dill
til pynt
Farse til karbonade
-
400
g
kjøttdeig
-
1
egg
-
2,5
ss
melk
-
1
ts
malt allehånde
-
2
klyper
malt nellik
-
0,5
revet
gul løk
-
salt
-
sort pepper
-
smør og rapsolje til steking
Syltet agurk
-
1
agurk
-
3
ss
7% eddik
-
3
sukker
-
0,5
kaldt vann
-
2
ss
hakket gressløk
Slik gjør du
-
Bland sammen farsen og smaksett med revet løk og krydder. Form til små pannebiffer og stek dem gyllenbrune i smør og rapsolje.
-
Stek eggene og brødskivene hver for seg i litt rapsolje og smør.
-
Fordel brødskivene på fire tallerkener og legg karbonadene på toppen, legg på stekte egg, hakket dill og sylteagurk. Serveres umiddelbart, mens det er varmt.
-
Skjær agurken i tynne skiver, bland laken og hell over agurken i en bolle. Legg litt press på agurken i ca. 20 min slik at den tar til seg smaken.