Tikka masala med fisk

Tikka masala med fisk

Imponer gjestene dine ved å lage en hjemmelaget tikka masala. Sausen tar litt tid å lage, men resultatet er verdt det. Server gjerne med jasminris, grønnsaker og matyoghurt.

20-40 min
Middels

Slik gjør du

  1. Skjær torsken i 2 cm terninger.
  2. Finhakk ingefær og hvitløk, og skjær løk i tynne skiver.
  3. Surr ingefær, hvitløk og løk i olje til løken er myk.
  4. Tilsett krydder og rør i cirka 2 minutter.
  5. Rør inn matfløte, tomatpuré og varmt vann.
  6. Kok sausen sakte opp og la stå og trekke i 15 minutter.
  7. Smak til sausen med salt og sukker.
  8. Bland torsketerningene inn i sausen og la trekke i ca. 5 minutter.
  9. Server med sukkererter, søtpaprika, matyoghurt og jasminris ved siden av.