Toast med Chorizo og kikerter

Sprø toast toppet med chorizo og smakfulle kikerter i tomatsaus.

Ingredienser

Dette trenger du

  • 8 skiver chorizo
  • 4 skiver godt, lyst brød
  • 1 pose ruccula (35 g)
  • 1 potte persille

Kikerter i tomatsaus.

  • 1 stk løk
  • 0,5 ts cumin
  • 0,5 ts paprikapulver
  • 1 pk hakkede tomater
  • 0,5 dl chilisaus
  • 1 pk kikerter
  • 0,5 ts hvitvinseddik
  • salt og pepper

Slik gjør du

  1. Finhakk løken og fres den i litt olivenolje.
  2. Tilsett krydder, tomater og chilisausen og la småputre i 10 minutter.
  3. Skyll og sil av kikertene. Ha de i gryten og smak til med vineddik, salt og pepper.
  4. Anrett grillede brødskiver toppet med kikerter, chorizo og ruccula. Avslutt med hakket persille.