Grovt brød med medisterkaker sopp og rødkålsalat

Dette smørbrødet kan du gjerne servere til julegjestene.

20-40 min
Middels
Grovt brød med medisterkaker sopp og rødkålsalat

Slik gjør du

  1. Grovt brød med medisterkaker sopp og rødkålsalat

    1. 1
      Rens og skjær soppen og sjalottløken i skiver. Stek soppen gyllenbrun og løken myk i smør og olje på middels varme. Finhakk halvparten av persillen og bland i.
    2. 2
      Del medisterkakene i to og varm dem i stekepannen sammen med soppblandingen.
    3. 3
      Finsnitt rødkålen og fennikelen med en mandolin eller en skarp kniv. Del eplene i tynne skiver, så i staver. Rør sammen sennep, majones, Drømmelett, salt og pepper og bland i salaten.
    4. 4
      Rist brødskivene og topp dem med salat, medisterkaker, sopp og resten av persillen.