Ingredienser
-
1
ss
Finhakket rødløk
-
2
dl
Creme Fraiche
-
2
ss
Majones
-
2
ss
Finhakket persille
-
1
ts
Sennep, gjerne sterk (Dijon)
-
1-5 dråper Tabasco
-
2
ss
ReaLemon sitronsaft
-
Salt og pepper etter smak
-
2
stk
Stranda Fjellbris spekeskinke (sprøstekt)
-
2
stk
Avocado i terninger
-
4
stk
Skiver godt brød
-
4
stk
Salatblader
-
Persille
-
Cherrytomater
-
Rødløk i tynne skiver
-
Avocado
-
Fersk sitron
Slik gjør du
-
Sprøstek spekeskinken i ovn på 180 grader i ca 10 minutter. Så blander du alle ingrediensene sammen i en røre. Riv den sprøstekte spekeskinken i mindre biter, og hold noen utenom til pynt på toppen av smørbrødet.
-
Legg Tabasco- og spekeskinkerøren på brødskivene, og pynt med ønsket mengde tilbehør på toppen. Nyt!