Sommerlig toast med spekeskinke og Tabasco

Daniel Barry og Tabasco-kokk Gary Evans sprøsteker spekeskinken på denne sommerlige toasten.

Ingredienser

  • 1 ss Finhakket rødløk
  • 2 dl Creme Fraiche
  • 2 ss Majones
  • 2 ss Finhakket persille
  • 1 ts Sennep, gjerne sterk (Dijon)
  • 1-5 dråper Tabasco
  • 2 ss ReaLemon sitronsaft
  • Salt og pepper etter smak
  • 2 stk Stranda Fjellbris spekeskinke (sprøstekt)
  • 2 stk Avocado i terninger
  • 4 stk Skiver godt brød
  • 4 stk Salatblader
  • Persille
  • Cherrytomater
  • Rødløk i tynne skiver
  • Avocado
  • Fersk sitron

Slik gjør du

  1. Sprøstek spekeskinken i ovn på 180 grader i ca 10 minutter. Så blander du alle ingrediensene sammen i en røre. Riv den sprøstekte spekeskinken i mindre biter, og hold noen utenom til pynt på toppen av smørbrødet.
  2. Legg Tabasco- og spekeskinkerøren på brødskivene, og pynt med ønsket mengde tilbehør på toppen. Nyt!