Tilslørte bondepiker med epler, havregryn og honning

En enkel dessert med lagvis eple, havregryn og honning.

Ingredienser

Dette trenger du

  • 4 d havregryn
  • 2 ss honning
  • 2 stk grønne epler
  • 2 stk røde epler
  • 4 dl yoghurt
  • 1 ss vaniljesukker
  • vvt. mynte og sitronmelisse til pynt

Slik gjør du

  1. Ha havregryn i en stekepanne og stek dem gylne.
  2. Ha i honning og la det smelte sammen med havregryn. Sett det så til side mens du tilbereder resten.
  3. Skjær epler i småbiter. Skrell dem gjerne hvis du har tid og lyst.
  4. Bland sammen yoghurt og vaniljesukker.
  5. Ta fram 4 store glass. Legg eple, havregryn og yoghurt lagvis i glassene. La det siste laget være eple.
  6. Pynt med litt sitronmelisse eller mynte på toppen.