NESCAFÈ Tropicana

Med vanilje og ananas!

Ingredienser

Vaniljesirup

  • 150 ml Vann
  • 300 ml Sukker
  • 1 stk Vaniljestang

Kaffedrink

  • 5 gram Nescafé Azera Espresso
  • 120 ml Vann
  • 1 pakke Isbiter
  • 1 stk Lime
  • 1 stk Ananas
  • 1 stk Vaniljesirup

Slik gjør du

  1. Bland vann og sukker i en varm stekepanne. Legg en hel vaniljestang oppi. Når alt sukkeret har smeltet, tar du ut vaniljestangen og heller sirupen over i et glass. La den avkjøles før du lager resten av kaffedrinken.
  2. Blant sammen kaffe og kaldt vann. Legg to båter med lime i glasset du skal servere drinken i, og skvis disse med en morter. Se hele fremgangsmåten i videoen øverst på siden.
  3. Ha oppi litt is, deretter noen biter med ananas, før du fyller på med mer is og en ananasbit på toppen. Hell oppi 20-30 ml ananasjuice og 30 ml av vaniljesirupen. Til slutt heller du over kaffen og rører rundt. Du kan pynte med et lite ananasblad, en ananasbit og en limebåt. Serveres med sugerør. ©Nescafé