Ingredienser
"Arme riddere" med makrell i tomat og apetinasmuler
-
2
bokser makrell i tomat
Makrell i tomat
-
1
pose
Spinat
-
7
stk
Egg
-
0,5
ts
Gurkemeie
-
0,25 ts Chilipulver
-
0,5
ts
Flaksalt
-
50
g
Smør
-
8
stk
Brødskiver
-
100
g
Apetina Classic
Slik gjør du
-
Kok opp en kjele med vann. Legg i spinaten. Etter 1 minutt skyller du den i iskaldt vann. Klem ut så mye vann du klarer og finhakk den.
-
Pisk eggene lett sammen i en bolle før du rører inn spinaten og krydderet.
-
Smelt smøret i en stekepanne på middels til høy varme. Dypp én og én brødskive i eggblandingen så de er helt dekket, la dem renne litt av seg og stek dem i pannen til de har fått en gyllen stekeskorpe.
-
Server skivene varme, toppet med makrell i tomat og Apetina brutt opp i små smuler.