-
Sett ovnen på 250 grader.
-
Del paprikaene på midten og fjern kjernehus og stilk. Gi hvitløksfeddene et lite trykk med knivens flate side for deretter å skrelle dem. Legg paprika og hvitløk på et stekebrett og ringle over olje. Gni paprikaen godt med olje på begge sider.
-
Stek i ovn i ca. 15 min.
-
Vask poteter og del dem i ca. 1 cm tykke skiver. Kok dem myke.
-
Når paprikaen er myk og litt brent, tar du den ut og drar av skallet forsiktig. Kjør paprika og hvitløk i blender eller med stavmikser.
-
Ha røren i en bolle og smak til med salt og pepper.
-
Del squash og løk i ca. 1 cm tykke skiver. Stek poteter, løk og squash i smør under omrøring på høy varme.
-
Stek fisken i olje på middels varme. 3-5 min på hver side.
-
Legg grønnsaker og fisk på et fat. Dryss over finhakket kruspersille og
servér med lun paprikakrem.