Ingredienser
Laks med rødløk og blomkål
-
500
gram
Laks naturell
-
1
stk
Blomkål
-
2
stk
Rødløk
-
1
ss
Olivenolje
-
1
klype
Salt
-
4
never
Salatmix
-
Kremet balsamico
-
1
neve
Cashewnøtter
-
2
stk
Lime
Slik gjør du
-
Del blomkålen i små buketter, skjær rødløken i skiver og laksen i terninger. Varm oljen i en stekepanne på middels varme og legg i blomkålen. Stek den i ca. 10 min før du legger i løken. Stek videre til løken er myk og blomkålen er gyllen i kantene. Legg det i en skål.
-
Tilsett mer olje i pannen dersom det trengs, legg i laksen med en klype salt og stek den forsiktig.
-
Fordel salatmiksen på tallerkenene, legg på grønnsakene og fisken og hell over balsamico. Server toppet med hakkede cashewnøtter og 1⁄2 lime.