Lakseburger med rømmedip

Denne retten passer like bra som hverdagsmat og helgemat. På grunn av sine milde og gode smaker er den lett å elske av hele familien. Du kan også fint legge til en ekstra ingrediens eller to, hvis du ønsker å spice den opp litt.

20-40 min
Enkel
Lakseburger med rømmedip

Slik gjør du

    1. 1
      Hakk laksefileten i en skål, gjerne med en stavmikser, og bland i salt og pepper.
    2. 2
      Form farsen til fire burgere i omtrent samme størrelse.
    3. 3
      Stek burgerne på middels varme i pannen, eller grill dem i 8 til 10 minutter.
    4. 4
      Mens lakseburgerne steker kan du gjøre klart tilbehøret. Kutt rødløk i tynne ringer, skjær opp agurken i skiver og legg frem fire salatblader i passende størrelse til burgerne.
    5. 5
      Del burgerbrødene i to og ha på lettrømme, salatblad, rødløk og agurk. Topp det hele med fiskeburgeren og server.