Ingredienser
-
1
stk
honningmelon
-
1
stk
crispy salat
-
1
bunt
vårløk
-
1
stk
gulrot
-
400
g
lakseloin
-
3
ss
soyasaus
-
2
ss
oystersauce
-
1
bit
ingefær ca 5 cm
-
1
fedd
hvitløk
-
1
ts
Sambal oelek
-
1
dl
Kesam
-
1
stk
lime - saften
-
1
dl
Cashewnøtter, ristede
-
1
neve
mynte
Slik gjør du
-
Skrell melonen og del den i tynne båter. Riv salaten og finhakk vårløken. Skjær opp gulrot i tynne strimler. Skjær laksen i små terninger og bland alt sammen.
-
Bland sammen soya- og oystersaus. Rasp ingefær og hvitløk og rør det sammen med sambal oelek, kesam og limesaft.
-
Rist nøttene i en tørr stekepanne i ca 5 min. Dryss nøtter og mynteblader over salaten. Avslutt med soya- og oystersaus og server salaten med dressingen.