Ingredienser
Sesamstekt laks med thaisalat og ris
-
3
dl
hurtigris
-
500
g
laksefilet
-
3
ss
olivenolje
-
4
ss
sesamfrø
-
1
stk
agurk
-
3
stk
vårløk
-
1
pk
sukkererter
-
1
neve
peanøtter
-
2
stk
lime
-
4
ss
sweet chilisaus
-
1
potte
koriander
Slik gjør du
-
Kok risen etter anvisning på pakken.
-
Ha olivenolje i en stekepanne. Dryss sesamfrø over laksefiletene og stek dem på sterk
varme i ca. 2-3 min. på hver side. La dem hvile.
-
Fjern skallet på agurken og skjær den i skiver. Skjær vårløken og sukkerertene i skiver. Bland det i en bolle og dryss over peanøtter og skvis over saften av limen.
-
Server laksen med salat og ris toppet med koriander og sweet chili saus.