Ingredienser
Sesamstekt laks med thaisalat og ris
-
3
dl
Hurtigris
-
500
g
Laksefilet
-
3
ss
Olivenolje
-
4
ss
Sesamfrø
-
1
stk
Agurk
-
3
stk
Vårløk
-
1
pk
Sukkererter
-
1
neve
Peanøtter
-
2
stk
Lime
-
4
ss
Sweet chilisaus
-
1
potte
Koriander
Slik gjør du
-
Kok risen etter anvisning på pakken.
Ha olivenolje i en stekepanne. Dryss sesamfrø over laksefiletene og stek dem på sterk
varme i ca. 2-3 min. på hver side. La dem hvile.
Fjern skallet på agurken og skjær den i skiver. Skjær vårløken og sukkerertene i skiver. Bland det i en bolle og dryss over peanøtter og skvis over saften av limen.
Server laksen med salat og ris toppet med koriander og sweet chili saus.