-
Salte og pepre ørreten, deretter del den opp i ca. 3 biter per porsjon.
-
Snurr litt bacon rundt hver fiskebit. Tre deretter de baconsurrede ørretbitene og reker med skallet på grillpinnene – begynn og avslutt med reker.
-
Bryt brødet i biter og vend det litt i olivenolje. Stek på grillen eller i ovnen til de er gylne og sprø.
-
Grill samtidig de røde paprikaene til de blir skikkelig svarte, sånn at det blir enklere å fjerne skallet. Legg de deretter i en plastpose eller dekk med aluminiumsfolie i et par minutter, dampen gjør at det blir enklere å fjerne skallet.
-
Pill og skrap deretter av skallet og fjern kjernehusene. Grill også tomatene, gjerne mens de fortsatt er på kvisten.
-
La de ligge kun i noen få minutter til skallet blir litt svidd og de er møre inni. Visp sammen vinaigretten.
-
Skrell paprikaene og del de opp i båter. Legg de lagvis i en form sammen med tomater og ristet brød. Hell over vinaigretten og topp med basilikumblader. Grill til slutt fiskespydene et par minutter på hver side.