Ørrettaco

Taco er blitt en fredagstradisjon for mange, men hva med litt variasjon? Prøv ørret eller laks i tacoen neste gang, det blir fort en ny favoritt!

Ingredienser

  • 1 pk ørretfilet
  • 0,5 stk gul løk
  • 1 pose tacokrydder
  • 1 dl vann
  • 1 glass tacosaus
  • 8 stk tacolefse
  • 2 ss margarin

Tilbehør

  • 0,5 stk salat
  • 0,5 stk paprika
  • 2 stk tomat
  • 1 stk agurk
  • 1 boks mais
  • 1 stk avokado
  • Rødløk, syltet
  • 100 g ost, revet
  • 3 dl rømme
  • 2 dl tacosaus

Slik gjør du

  1. Skjær ørret i terninger.
  2. Rens og finhakk løk.
  3. Stek ørretterningene raskt i flytende margarin i en varm stekepanne sammen med halvparten av tacokrydderet. Legg ørreten til side.
  4. Surr løken blank sammen med resten av tacokrydderet.
  5. Tilsett vann og tacosaus, og gi det hele et oppkok.
  6. Legg ørreten tilbake i stekepannen, legg på lokk og la den bli varm.
  7. Varm wraps rett før servering, slik det står på pakken.
  8. Topp med tilbehøret du liker best og nyt!