Ørrettaco

Taco er blitt en fredagstradisjon for mange, men hva med litt variasjon? Prøv ørret eller laks i tacoen neste gang, det blir fort en ny favoritt!

20-40 min
Enkel
Ørrettaco

Slik gjør du

    1. 1
      Skjær ørret i terninger.
    2. 2
      Rens og finhakk løk.
    3. 3
      Stek ørretterningene raskt i flytende margarin i en varm stekepanne sammen med halvparten av tacokrydderet. Legg ørreten til side.
    4. 4
      Surr løken blank sammen med resten av tacokrydderet.
    5. 5
      Tilsett vann og tacosaus, og gi det hele et oppkok.
    6. 6
      Legg ørreten tilbake i stekepannen, legg på lokk og la den bli varm.
    7. 7
      Varm wraps rett før servering, slik det står på pakken.
    8. 8
      Topp med tilbehøret du liker best og nyt!