-
Forvarm ovnen til 200 grader.
-
Skjær brokkolihodene i små buketter. Skrell stilkene og skjær dem i skiver.
-
Legg alle bitene på et stekebrett, hell over 3 ss olje og vend dem godt inn før du sprer dem utover hele brettet.
-
Strø over salt og bak dem til brokkolien har fått en fin og gyllen stekeskorpe, ca. 25 minutter.
-
Grovhakk chili og persille. Rist gresskarkjernene gylne i en tørr stekepanne over middels varme. Legg dem til side og hell litt olje i pannen.
-
Stek fiskepuddingen i skiver til den har fått litt farge og er gjennomvarm.
-
Vend sammen brokkoli, syltet rødløk, chili, persille og gresskarkjerner og server sammen med fiskepuddingen.
-
Skrell og skjær løken i båter på langs.
-
Kok opp eddik, sukker og vann i en liten kjele. Rør om til sukkeret har løst seg opp.
-
Fjern laken fra varmen, legg i løken og avkjøl.