Ovnsbakt skreifilet med limedressing og gulrot

Fisk til middag i dag? Prøv denne oppskriften.

20-40 min
Middels
Ovnsbakt skreifilet med limedressing og gulrot
Tips!

I denne oppskriften kan du bruke all slags hvit fisk, til eksempel torsk, brosme eller breiflabb.

Slik gjør du

    1. 1
      Ha limeskall (ikke det hvite, kun det ytterste laget), limejuice, olivenolje, eggeplomme, salt og pepper i en bolle og rør sammen til en saus.
    2. 2
      Krydre skreifileten med salt og pepper. Legg den i en ildfast form med skinnsiden opp og stek den midt i ovnen på 200 grader i ca. 15 minutter. Tiden kan variere med tykkelsen på fisken.
    3. 3
      Kjør de kokte gulrøttene med stavmikser. Tilsett olivenolje og smak til med salt og pepper.
    4. 4
      Anrett gulrotpuréen på tallerkenen og legg fisken oppå. Server med limedressing.