Fiskegrateng på 30 minutter

Det trenger ikke ta lang tid å lage fiskegrateng.

Ingredienser

Fiskegrateng

  • 3 stk egg
  • 1,5 dl melk
  • 0,5 stk brokkoli, blomkål eller rester av grønnsaker, ca. 200 gram totalt
  • 150 g kokt makaroni
  • 0,5 pose spinat
  • 200 g fiskerester
  • 1 ss meierismør eller smør med nøytral smak
  • Salt og sitron til smak
  • Osterester om du har tilgjengelig
  • Strøkavring eller oppkjørt tørt brød

Slik gjør du

  1. Pisk sammen egg og melk. Bland inn buketter av blomkål/ brokkoli eller kokte grønnsaksrester.
  2. Bland så inn makaroni og spinat, og til slutt biter av fiskerestene.
  3. Varm stekepannen på middels varme med smør eller olje og ha blandingen i pannen. La det stå i 4-5 minutter. Rør litt underveis slik at varmen sprer seg i pannen. Smak til med salt og sitron og ha til slutt over osten og kavringen.
  4. Sett hele pannen i ovnen på 180 grader i ca 8-10 minutter. La den så hvile i minst 5 minutter før servering.