Gå til hjemmesiden
  • Oppskrifter
  • Fordeler
  • Ansvar
  • Ledige stillinger
  • Finn butikk

KIWI

  • Om KIWI
  • Presse
  • Kontakt oss
  • Om KIWI
  • Presse
  • Kontakt oss

Følg oss

Last ned app

Gå til hjemmesiden

KIWI Norge AS 3414 Lierstranda Postboks 551 Telefon: 32244000

På denne nettsiden benytter vi informasjonskapsler. Les mer om vår personvernerklæring og informasjonskapsler.
  1. Hjem
  2. Oppskrifter
  3. Fisk og skalldyr
  4. Wraps med fiskepinner og salat

Wraps med fiskepinner og salat

Fiskepinner kan tilberedes i ovnen eller i stekepanna. Server i wrap med mango og avokado, så har du en rask og skikkelig digg hverdagsrett.

20 min
Enkel
Wraps med fiskepinner og salat

Ingredienser

Slik gjør du

  • 1
    Varm ovnen til 225 grader varmluft. Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden.
  • 2
    I mellomtiden skjærer du mango og avokado i biter og rødløk i skiver.
  • 3
    Rør sammen urter (f.eks. timian og persille) og lettrømme, og smak til med litt salt og pepper.
  • 4
    Varm gjerne tortillas i ovnen eller stekepannen. Fyll hver tortilla med salat og grønnsaker, del fiskepinnene i to og legg på toppen. Ha på litt rømmedressing og rull sammen.