Wraps med fiskepinner og salat

Fiskepinner kan tilberedes i ovnen eller i stekepanna. Server i wrap med mango og avokado, så har du en rask og skikkelig digg hverdagsrett.

Ingredienser

Dette trenger du

  • 1 pk Findus Fiskepinnner
  • 1 pk Tortillas
  • 1 pose Blandet salat
  • 1 stk Mango
  • 1 stk Avokado
  • 1 stk Rødløk
  • 0,5 boks Lettrømme
  • 1 stk Persille og/eller timian
  • 1 klype Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 225 grader varmluft. Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden.
  2. I mellomtiden skjærer du mango og avokado i biter og rødløk i skiver.
  3. Rør sammen urter (f.eks. timian og persille) og lettrømme, og smak til med litt salt og pepper.
  4. Varm gjerne tortillas i ovnen eller stekepannen. Fyll hver tortilla med salat og grønnsaker, del fiskepinnene i to og legg på toppen. Ha på litt rømmedressing og rull sammen.