Ingredienser
Dette trenger du
-
1
pk
Findus Fiskepinnner
-
1
pk
Tortillas
-
1
pose
Blandet salat
-
1
stk
Mango
-
1
stk
Avokado
-
1
stk
Rødløk
-
0,5
boks
Lettrømme
-
1
stk
Persille og/eller timian
-
1
klype
Salt og pepper
Slik gjør du
-
Varm ovnen til 225 grader varmluft. Stek fiskepinnene på en stekeplate dekket med bakepapir i 14-16 minutter, vend halvveis i steketiden.
-
I mellomtiden skjærer du mango og avokado i biter og rødløk i skiver.
-
Rør sammen urter (f.eks. timian og persille) og lettrømme, og smak til med litt salt og pepper.
-
Varm gjerne tortillas i ovnen eller stekepannen. Fyll hver tortilla med salat og grønnsaker, del fiskepinnene i to og legg på toppen. Ha på litt rømmedressing og rull sammen.