Grillskiver av kalkun med selleri- og blåmuggostsalat

Ingredienser

Vinaigrette

  • 2 ts Dijonsennep
  • 1 ss eplesidereddik, evt. sitronsaft
  • 1 ts honning
  • 2 ss olivenolje
  • 0,3 ts nykvernet pepper
  • 1 pk. Kalkun grillskiver, Prior
  • 1 pose Grønn & Frisk Middelhavs mix
  • 3 stilker stangselleri
  • 1 fennikel
  • 50 g blåmuggost
  • 1 dl valnøttkjerner

Slik gjør du

  1. Pisk sammen alle ingrediensene og smak til med salt og pepper.
  2. Romtemperer kjøttet og grill det over direkte varme til det har fått fine grillmerker og er ferdig stekt. La det hvile.
  3. Vend sammen salatmiksen med selleri, fennikel og sjalottløk skåret i tynne skiver.
  4. Rist valnøttene gylne i en tørr stekepanne over middels varme, avkjøl dem og hakk dem grovt. Vend dem i salaten sammen med vinaigretten og blåmuggosten revet i biter og server sammen med kalkunfiletene.