-
Sett ovnen på 200 grader.
Vask potetene og del dem i to. Del blomkålen i buketter. Hakk hvitløken og halve potten med koriander og rør sammen med 2 ss olivenolje, pepper og salt. Bland urteoljen godt sammen med potetene og blomkålen. Ha alt over i en ildfast form.
-
Bland karri, paprika, gurkemeie og 2 ss olivenolje. Smør kyllingen med krydderoljen. Legg den i en ildfast form og stek i ca. 1 time.
-
Sett formen med grønnsakene i ovnen under kyllingen, og la dem steke de siste 35 minuttene før kyllingen er ferdig.
-
Skrell og skjær ananasen i tynne skiver og deretter trekanter. Skjær chilien i tynne skiver. Bland alt sammen og legg på et fat. Skvis over saften av 1 lime. Bland sammen ingrediensene til dressingen i en skål.
-
Server kyllingen med poteter og blomkål, salat og dressing.