Kyllingfilet med kremet pasta, spinat og bacon

En digg middag både store og små kan like.

Ingredienser

Kyllingfilet med kremet pasta, spinat og bacon

  • 1 stk 1 kyllingfilet
  • 1,5 dl Penne pasta
  • 1 ss Olivenolje
  • 100 g Bacon
  • 1 fedd Hvitløk
  • 0,5 beger Crème fraîche
  • 1 ss Kokt pastavann
  • 3 dl Spinatblader
  • 1 ts Revet sitronskall
  • 2 ss Revet Grana padano
  • 1 ss Oregano

Slik gjør du

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Når du skal helle av vannet, ta vare på litt av det og bruk senere.
  2. Hell olivenolje i en romslig stekepanne og stek kyllingen i ca. 5-6 minutter. Legg til side. Skjær baconet i skiver og stek det sprøtt i pannen. Legg til side.
  3. Vend finhakket hvitløk, crème fraîche og litt pastavann inn i den kokte pastaen, deretter bacon, spinatblader, kylling, revet sitronskall og grana padano. Spar litt bacon og spinat til pynt.
  4. Server pastaen toppet med finhakket oregano, litt bacon og noen spinatblader.