Kyllingsalat med couscous og granateple

Ha couscous, kylling og det du måtte ønske av fargerike grønnsaker i samme bolle. Resultatet er en enkel, god og mettende bowl du fint kan spise til middag.

Ingredienser

  • 1,5 ss allroundkrydder
  • 2 ss olivenolje
  • 600 g Prior Kyllingfilet i biter
  • 4 porsjoner GoGreen Couscous
  • 16 stk cherrytomater
  • 1 stk agurk
  • 1 stk paprika, gul eller rød
  • 0,5 stk rødløk
  • 2 ts sitronsaft
  • 25 g fersk basilikum
  • 25 g fersk kruspersille
  • 100 g Apetina creamy block, smuldret
  • 2 ss granateplekjerner
  • 50 g Grønn & Frisk Middelhavsmix
  • 1 klype salt og pepper
  • olivenolje

Slik gjør du

  1. Rør ut allroundkrydder i olivenolje og mariner kyllingen. Sett kjølig i cirka 30 minutter.
  2. Tilbered couscous etter anvisning på pakningen.
  3. Kutt cherrytomater, agurk, paprika og rødløk i små terninger. Rør inn sitronsaft, olivenolje, salt og pepper. Finhakk basilikum og kruspersille og vend inn i salaten. Du kan også vende salaten med couscousen om du ønsker det.
  4. Varm opp en stekepanne med litt olje på middels varme. Stek kyllingen til den har fått en gylden skorpe. Senk temperaturen til lav varme og sett på lokk. Stek ytterligere 3-4 minutter til kyllingen er gjennomstekt.
  5. Server kyllingen sammen med couscous og frisk salat. Smuldre over osten og dryss over granateplekjerner.