Kyllingsalat tikka masala med couscous og raita

Lag en indisk vri på salatbowlen med denne enkle oppskriften.

Ingredienser

  • 1 glass Saritas Tikka Masala
  • 400 g Prior Kyllingfilet i Strimler
  • 4 porsjoner GoGreen Couscous

Salat

  • 16 stk cherrytomater
  • 1 stk agurk
  • 1 stk rødløk
  • 50 g Grønn & Frisk Babyspinat
  • 2 ss frisk koriander
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 ss olivenolje
  • 1 klype salt og pepper

Hjemmelaget raita

  • 1 stk agurk
  • 0,5 stk rødløk
  • 5 dl gresk yoghurt
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 ts cumin
  • 1 klype salt og pepper
  • 2 ss frisk koriander

Slik gjør du

  1. Tilbered kyllingen og sausen etter anvisning på glasset.
  2. Tilbered couscous etter anvisning på pakningen.
  3. Skjær cherrytomatene i båter, agurk i terninger og rødløk i halve ringer. Skyll babyspinaten. Finhakk koriander og bland sammen med sitronsaft og olivenolje. Vend alt sammen til en frisk salat. Smak til med salt og pepper.
  4. Kutt agurk og rødløk i små terninger. Bland med gresk yoghurt, sitronsaft, cumin, salt, pepper og finhakket koriander for en frisk raita.
  5. Server retten som en bowl med couscous, frisk salat, tikka masala kylling og frisk raita.