Loaded omelett med stekt spicy kyllingfilet, paprika, fetost, vårløk og pinjekjerner

En omelett med masse godt fyll er en mettende og god middag.

Ingredienser

Loaded omelett med stekt spicy kyllingfilet, paprika, fetost, vårløk og pinjekjerner

  • 400 g Kyllingfilet i strimler
  • Olje til steking
  • 1 ts Chilipulver
  • 1 ts Paprikapulver
  • 0,5 ts Salt
  • 1 fedd Hvitløk
  • 0,5 stk Rød paprika
  • 3 stk Vårløk
  • 8 stk Egg
  • 0,5 dl Vann
  • 2 ts Smør
  • 0,5 blokk Apetina
  • 1 pose Ristede pinjekjerner

Slik gjør du

  1. Stek kyllingen i litt olje i en varm non-stick stekepanne med chilipulver, paprikapulver, salt og et knust hvitløksfedd. Legg den over i en skål og fjern hvitløken.
  2. Kutt paprikaen i strimler og vårløken i tynne ringer. Pisk sammen egg og vann.
  3. Tørk av stekepannen og legg i smøret. Pannen skal kun være så varm at smøret smelter. Hell i eggeblandingen og rør med en slikkepott til du ser at eggene begynner å stivne.
  4. Trekk pannen til side og vent til eggene har satt seg helt. Løsne omeletten i kantene.
  5. Legg den stekte kyllingen på den ene halvsiden og topp med paprika, vårløk og Apetina før du flipper den andre halvsiden over. Dryss over pinjekjerner.