Taco med kylling og grønn salsa

Bruker du kylling i taco, kan du gjerne spise det til hverdags.

Ingredienser

Taco med kylling

  • 610 g Kyllingfilet
  • 1 stk Paprika
  • 0,5 stk Agurk
  • 2 stk Avokadoer
  • 1 pose Babyleaf Mix (eve Isbergsalat)
  • 1 boks Maiskorn
  • Revet ost
  • Drømmelett
  • Frisk koriander
  • 1 ss Olivenolje
  • Tacokrydder Eldorado
  • Tacoskjell Eldorado
  • Tacosaus Eldorado

Grønn salsa

  • 1 stk Rød chili
  • 1 fedd Hvitløk
  • 2 stk Vårløk
  • 1 neve Frisk koriander
  • 3 ss Olivenolje
  • 1 stk Lime

Slik gjør du

  1. Skjær kyllingfileten i strimler.
  2. Skjær grønnsakene i små terninger og legg alt av tilbehør til tacoen i små serveringsskåler.
  3. Varm tacoskjellene i ovnen mens du steker kyllingen i olje og kryddermiks i en panne på middels til høy varme.
  4. Server alt i små, individuelle serveringsboller og la alle fylle sine egne tacoskjell ved bordet.
  5. Fjern frøene på chilien og skjær den i grove biter sammen med hvitløken og vårløken. Hakk chili, hvitløk og vårløk fint i en foodprosessor. Tilsett koriander, olivenolje og saften av limen og pulsér til urtene er grovt hakket.