Ingredienser
Grønnsakpickles
-
500
gr
Blandede tomater
-
agurk
skrelt
-
vårløk
-
sjalottløk
-
fennikel
-
sukkererter
-
1
dl
sitronsaft
-
4
dl
vann
-
1
dl
sukker
-
1
ts
salt
-
3
laubærblad
-
5
nellikspiker
-
5
knuste svarte pepperkorn
-
revet skall av halv sitron
-
1
bunt
timian
fersk
-
2
skiver
loff
døgngammel
-
0,5
dl
olivenolje
Slik gjør du
-
Skjær grønnsakene i ønsket form. Kok opp marinaden i
mellomtiden.
-
Hell den varme marinaden over, og la det trekke i minst 30 minutter.
Bryt brødet i store biter, rist dem raskt i en panne. Bland brødet med
grønnsaker og urter, drypp over olivenolje som er tilsett noen spiseskjeer
av picklesmarinaden. Bland lett til en fin salat.
Server til varmrøkt eller grillet laks.