Ingredienser
Grillet mango med mynte og pistasj
-
2
stk
Mangoer
-
1
ss
Olivenolje
-
0,5
stk
Lime
-
2
ss
Flytende honning
-
1
neve
Pistasjnøtter
-
1
neve
Frisk mynte
Kardemomme-mascarpone
-
250
g
Mascarpone
-
1
ts
Malt kardemomme
-
2
ss
Melk eller fløte
-
0,5
stk
Lime
Slik gjør du
-
Varm opp grillen.
-
Del mangoene i to store fileter rundt steinen. Pensle dem med litt olje på snittsiden og grill dem over direkte varme til de har fine grillmerker.
-
Skjær et rutemønster i fruktkjøttet, åpne dem opp og legg dem på et serveringsfat. Topp med skjeer av kardemomme-mascarpone, honning, limesaft, grovhakkede nøtter og mynteblader.
-
Pisk sammen mascarpone, kardemomme, melk og skall og saft av 1⁄2 lime.