Müslibarer

Perfekt å ha med seg på farta eller som energipåfyll før treningsøkten.

20-40 min
Middels
Müslibarer

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm stekeovnen til 175 grader, over- og undervarme.
    2. 2
      Mos banan med en gaffel og ha over i en liten kjele med peanøttsmør. Gi blandingen et lite oppkok og sett til side.
    3. 3
      Tilsett aprikoser, rosiner, tranebær og mandler i en foodprosessor og kjør til en grovhakket masse.
    4. 4
      Ha den grovhakkede massen med tørket frukt over i en stor bolle og rør inn bananmos, havregryn, solsikkefrø og sesamfrø.
    5. 5
      Press deigen ut i en bakepapirforet form på 20x20cm.
    6. 6
      Stek på midterste rille, ca. 20-25 minutter. Avkjøl et par minutter før du deler den inn i 12 barer.