-
Marengsbunnen: Forvarm ovnen til 130°C. Visp eggehviter og sukker til en luftig marengs. Legg bakepapir på en stekeplate og pensle med smør. Smør marengsen utover i et tykt lag og strø over revet kokos. Stek i ovnen i 45-50 minutter. Ta ut kaken, snu den opp-ned på et nytt bakepapir, og la den avkjøles.
-
Myntekremen: Rør sammen eggeplommer, maizenamel og 1 dl melk i en bolle. Kok opp resten av melken med kremfløte, sukker og mynte. Hell den varme myntemelken over eggeblandingen og rør godt. Kok forsiktig opp i en kasserolle under omrøring til kremen blir tykk og jevn. Hell kremen over i en skål og avkjøl i kjøleskap eller isvannbad.
-
Smør et tykt lag av den avkjølte kremen utover marengsbunnen. Skjær jordbær i skiver og nektariner i båter, og legg dem på toppen av kremen. Rull marengsbunnen forsiktig sammen til en rull.
-
Pynt kaken med ferske jordbær og mynteblader på toppen.