-
Varm opp grillen. Tørk av kjøttet og gni det inn med ca. 1 ss olivenolje, en klype salt og pepper.
Grill kjøttstykkene over direkte varme i 2-3 minutter på hver side. Ikke snu dem før de lett slipper risten. La dem hvile i noen minutter.
-
Skjær av endene på agurken, del den i to på langs og på tvers og fjern frøene med en skje. Fjern frøene og skallet på melonen. Skjær agurken og melonen i tynne skiver på langs med en mandolin – ev. en skarp kniv. Du ønsker en tykkelse på ca. 5 mm.
-
Skjær osten i skiver på ca. 1 cm. Grovhakk nøttene og snitt chilien fint i skiver og vend det forsiktig sammen med agurk, melon, Apetina og basilikum.
-
Rør sammen honning og eddik og pisk gradvis inn 3 ss olivenolje til dressingen har tyknet. Smak til med salt og pepper og hell den over salaten. Server straks ved siden av kjøttet.